Meer resultaten voor nhow bar rotterdam

 
nhow bar rotterdam
De beste rooftop bars Rotterdam.
Spectaculair mooi uitzicht over Rotterdam? Ga dan naar het terras van het Nhow in De Rotterdam. Met hapjes en drankjes op het terras kijken naar de zonsondergang is zo romantischOf je gaat s ochtends heel vroeg voor een ontbijtje en om de stad wakker te zien worden. The Suicide Club. Vlakbij Centraal Station vind je The Suicide Club op het dak van het Groothandelsgebouw. Een mooi restaurant, bar en club voor de betere rooftop party.
7x de mooiste rooftop bars in Nederland.
Met de titel Beste Hotelbar van Rotterdam op zak, is de bar van Nhow Rotterdam zeker de moeite waard voor een GinTonic. De vrijdag en zaterdag zijn gebombardeerd tot Sky Nights, waardoor de zaal verandert in een relaxte plek waar je kunt genieten van djs en de skyline.
Eten drinken nhow Rotterdam.
Ontbijtbuffet Bar Bar Hotelfaciliteiten Hotelterras Hotelfaciliteiten Hotelterras Restaurant Restaurant Hotelfaciliteiten Hotelterras Bar Restaurant Bar Bar Eten drinken: nhow Rotterdam. Onze verzorgde BAR KITCHEN heeft plafondhoge ramen, zodat u niets van het prachtige uitzicht hoeft te missen, terwijl u geniet van een drankje en een hapje.
Nhow Bar Rotterdam 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
TripAdvisor reikt een Certificaat van uitmuntendheid uit aan accommodaties, attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen. Hoogtepunten uit beoordelingen. Terras bar met geweldige sunset. Deze week voor bar Nhow geweest. Geweldige locatie op 7e verdieping Nhow hotel Rotterdam meer lezen.
nhow Rotterdam BAR Rotterdam Tourist Information.
nhow Rotterdam BAR. Cafe / Bar, Cocktailbars. nhow Rotterdam ligt in het iconische gebouw De Rotterdam, ontworpen door de wereldberoemde architect Rem Koolhaas/OMA. nhow Rotterdam werd geopend in 2014 en is het derde nhow hotel wereldwijd, na de opening van nhow Milan en nhow Berlijn.
nhow Bar Terrassen in Rotterdam City Guide Rotterdam.
Vanaf het terras van nhow Bar zie je links de Euromast en aan de rechterzijde sta je oog in oog met de Erasmusbrug. De nhow Bar is een compleet nieuw fenomeen in Rotterdam, in navolging van de Sirocco bar in Bangkok en de dakterrassen in Shanghai.
Nhow Rotterdam in Rotterdam Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Datum van je bezoek: 28 mrt. Nhow is precies het restaurant dat past in de omgeving van de Willelhminaplein en over het algemeen in de moderne stad dat Rotterdam is. Je zou denken dat het rustig is omdat het bij een hotel hoort, maar het is niet zo. Het restaurant zat helemaal vol, en de bar gedeelte ook.
Prachtig uitzicht en vieze tafels bij Nhow Erasmus Magazine.
Het is zaterdagmiddag als mijn vriendin Gina en ik vol goede moed de lift nemen naar de Nhow bar, gelegen op de zevende verdieping in het door Rem Koolhaas ontworpen complex De Rotterdam. Het moet wel heel erg raar lopen wil dit in een fiasco eindigen, want de locatie is perfect en het uitzicht moet geweldig wezen.
EAT / DRINK nhow Rotterdam.
Enjoy the many flavors from around the world, with a distinct Rotterdam twist. Inside, or at our unmatched roof top terrace. Voted Best Hotel Bar of Rotterdam 2014! The nhow BAR has always a great ambiance to enjoy a drink with your friends while enjoying the view over the skyline.

Contacteer ons