Zoeken naar hoeveel bar moet er in een scooterband

 
hoeveel bar moet er in een scooterband
Bandenspanning Vespa LX 50 Martijn Kraan.
Echter, mijn lokale dealer adviseert minimaal 1.9 bar zowel voor als achter! Let bij het oppompen van de banden erop dat je banden het liefst koud zijn. Wanneer je namelijk en stuk rijdt stijgt de spanning in de banden vanwege de opwarming van de lucht in de banden. Je meting is hierdoor niet zuiver. Wanneer je toch de banden oppompt na een stuk te hebben gereden, let er dan op bij het oppompen van de achterband dat je uitkijkt met de uitlaat.
De juiste bandenspanning voor je scooter.
Achterwiel: 25, bar. Achter heeft een hogere druk nodig omdat daar meer gewicht op zit. TIP van 2Wheels: Controleer zo nu en dan je bandenspanning. Controleer gelijktijdig de staat van de band. Let op of je profiel niet te ver versleten is. Vind je het lastig? Wij helpen je graag in onze werkplaats. Even langsrijden en we doen het gelijk. Uiteraard helemaal gratis. Vergeet niet het ventieldopje er op te draaien.
Hoeveel bar Lucht moet in een scooterband? ScooterForum.net.
25 February 2010. Hoeveel bar Lucht moet in een scooterband ongeveer? ik heb echt geen idee. Advertisement register to remove this. 25 February 2010. 25 February 2010. Volgens mij staat dat op de band zelf ook maargoed ik blaas er altijd 2.2 bar in in de achterkant en 2.0 in de voorkant!
5 wist-je-dat'jes' over de bandenspanning voor een scooter.
Bij iedere 10C verschil in buitentemperatuur, dient er een verschil van 01, bar meegerekend te worden. Bijvoorbeeld: de achterband moet een bandenspanning hebben van 20, bar. Dit betekent dat bij een temperatuur van 0C, de bandenspanning 22, bar moet zijn.
Bandenspanning Scooter Service Hengelo.
90 x 80 x 16" 2 bar. Wilt u weten welke band er op u scooter zit? Kijk dan hier! Staat u banden maat er niet bij of heeft u een andere vraag mail dan naar info@scooterservicehengelo.nl. S cooter S ervice H engelo.
Vespa LX, Vespa S en Piaggio Zip scooterbanden kopen FF makkelijk je Artikel plaatsen.
Voor algemeen gebruik is een bandenspanning van 2 Bar voor de meeste scooters goed genoeg, dat geldt ook voor de Piaggio Zip scooterbanden. Welke maat scooterband voor Vespa LX en S? Bij een scooterband voor de Vespa LX en de Vespa S moet je er rekening mee houden dat de voorband een 11 inch velgmaat heeft, en de achterband een 10 inch velgmaat. Je kunt dit aflezen op de zijkant van de scooterband. Er staan drie getallen, de hoogte, de breedte en de velgmaat. Het lage getal is normaal gesproken de velgmaat in inches.
Begrippenlijst scooterbanden.
Met het aantal Bar wordt de druk in de band weergegeven die op elke vierkante centimeter van de band drukt. De aanbevolen luchtdruk moet gemeten worden wanneer de band koud is. De wielbalans moet direct worden gecontroleerd als er trillingen worden waargenomen. De beste manier om uit te leggen wat balanceren is, is om uit te leggen wat een gebrek aan balans is.
Bandenspanning scooter Scooterspot Amsterdam.
Nu in de showroom Direct rijden! Ontwerp je eigen Velgen. Angel Eye Vespa. Handschoenen en beenkleden. Ideale bandenspanning scooter. De ideale bandenspanning voor je scooter. Rijden met zachte banden zorgt voor een hoger brandstofverbruik en kan gevaarlijke situaties opleveren. De wegligging is minder, je kunt een lekke band krijgen en de benzinekosten kunnen flink oplopen. Kortom, geen ideale situatie. Iedere scooter heeft zijn eigen ideale bandenspanning. De bandenspanning wordt bepaald door het gewicht, het type band en de belasting. Rij je bijvoorbeeld vaak met iemand achterop je scooter, dan is het aan te bevelen om de achterband van een iets hogere spanning te voorzien. De gemiddelde bandenspanning die je kunt aanhouden is 2.1 bar voor de voorband en 24, tot 2.5 bar voor de achterband.

Contacteer ons